Tonijnsalade met appel en tomaat

Deze tonijnsalade met appel en tomaat is lekker op crackers of vers volkoren brood. Je maakt deze salade in een handomdraai en je hebt gelijk voor meerdere dagen een heerlijke beleg om van te genieten tijdens de lunch.
Tonijnsalade met appel en tomaat
Lees je mee met het recept?

Ingrediënten:
– 2 blikjes tonijn op water
– 1/4 appel (bijv. Elstar)
– 1/2 rode ui
– 5 theelepels maïs
– 4 theelepels tomatenpuree
– 2 scheutjes olijfolie
– een snuf zout
– veldsla

Bereidingswijze:
– Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom.
– Snijd de ui heel fijn, schil de appel en snijd in kleine blokjes en doe samen met de maïs, tomatenpuree, zout en olijfolie bij de tonijn.
– Meng alles goed door elkaar en serveer op een cracker met veldsla.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 5 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s