Deze tonijnsalade met appel en tomaat is lekker op crackers of vers volkoren brood. Je maakt deze salade in een handomdraai en je hebt gelijk voor meerdere dagen een heerlijke beleg om van te genieten tijdens de lunch.
Lees je mee met het recept?
Ingrediënten:
– 2 blikjes tonijn op water
– 1/4 appel (bijv. Elstar)
– 1/2 rode ui
– 5 theelepels maïs
– 4 theelepels tomatenpuree
– 2 scheutjes olijfolie
– een snuf zout
– veldsla
Bereidingswijze:
– Laat de tonijn uitlekken en doe in een kom.
– Snijd de ui heel fijn, schil de appel en snijd in kleine blokjes en doe samen met de maïs, tomatenpuree, zout en olijfolie bij de tonijn.
– Meng alles goed door elkaar en serveer op een cracker met veldsla.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 5 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!