Tapas: roggebrood met brie en witte druiven

Ik deed afgelopen maand mee met de bloginsiders van Uitpaulineskeuken en Président brie. De opdracht was om verschillende borrelrecepten te maken. Deze roggebrood met brie en witte druiven was het eerste borrelrecept dat ik online zette.
Roggebrood met brie en witte druiven
Het is een ideaal hapje voor de borrel of om op een feestje te serveren, want je hebt er bijna helemaal geen werk van. Binnen vijf minuten heb jij een heerlijk hapje op tafel staan! Lees je mee met dit minirecept?

Ingrediënten voor 6 stukjes:
– 2 plakjes roggebrood
– 6 plakjes brie
– 3 witte pitloze druiven

Bereidingswijze:
– Snijd de plakjes roggebrood in zes stukjes.
– Snijd de druiven in de lengte doormidden.
– Leg een plakje brie en een halve druif op de stukjes roggebrood en serveer direct.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 3 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s