Tonijnsalade met ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik het recept voor een skinny tonijnsalade online zette. Ondertussen heb ik alweer verschillende varianten gemaakt op het recept en vandaag laat ik jullie één van deze varianten zien.
Tonijnsalade
Deze tonijnsalade met ei maak je net zo makkelijk als de skinny tonijnsalade, maar de ingrediënten zijn iets anders. Deze salade geeft twee porties. Je kunt er twee boterhammen dik mee beleggen. Kijk je mee naar het recept?

Ingrediënten:
– 2 theelepels kapertjes
– 5 zilveruitjes
– 1 augurkstick
– 1 blikje tonijn
– 1 ei
– 2 eetlepels yogonaise
– 1 scheut sojasaus
– peper en zout

Bereidingswijze:
– Kook het ei hard, laat afkoelen en pel.
– Laat de tonijn uitleggen en doe in een kom.
– Snijd de augurkstick en zilveruitjes in kleine stukjes en voeg samen met de kappertjes bij de tonijn.
– Prak het ei door de tonijn en voeg de yogonaise, sojasuas toe.
– Meng goed door en maak op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Tonijnsalade
Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s