Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik het recept voor een skinny tonijnsalade online zette. Ondertussen heb ik alweer verschillende varianten gemaakt op het recept en vandaag laat ik jullie één van deze varianten zien.
Deze tonijnsalade met ei maak je net zo makkelijk als de skinny tonijnsalade, maar de ingrediënten zijn iets anders. Deze salade geeft twee porties. Je kunt er twee boterhammen dik mee beleggen. Kijk je mee naar het recept?
Ingrediënten:
– 2 theelepels kapertjes
– 5 zilveruitjes
– 1 augurkstick
– 1 blikje tonijn
– 1 ei
– 2 eetlepels yogonaise
– 1 scheut sojasaus
– peper en zout
Bereidingswijze:
– Kook het ei hard, laat afkoelen en pel.
– Laat de tonijn uitleggen en doe in een kom.
– Snijd de augurkstick en zilveruitjes in kleine stukjes en voeg samen met de kappertjes bij de tonijn.
– Prak het ei door de tonijn en voeg de yogonaise, sojasuas toe.
– Meng goed door en maak op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.