Proteïne banaan cheesecakes

Wist je dat je ook heel goed kunt bakken met proteïnepoeder? Proteïnepoeder geeft bijvoorbeeld een zoete smaak aan kwarktaartjes. Daar heb je dus helemaal geen suiker, honing of andere zoetstof voor nodig.
Proteïne banaan cheesecakes
Vandaag heb ik het recept voor lekkere proteïne banaan cheesecakes voor jullie! Lekker als ontbijt, snack of dessert! Ze zijn ook nog eens heel makkelijk te maken. Ik maakte de bodem met de Crunch & Cream Cookies die ik bij Body&Fit heb gekocht. Ik had nog 3 dozen liggen en zou ze niet op tijd op krijgen, ik had iets te enthousiast ingekocht (story of my life)

Ingrediënten voor 8 cheesecakes:
– 100 gram Crunch & Cream Cookies
– 8 gram kokosolie
– 75 gram Philadelphia light
– 225 gram magere kwark
– 1 zakje Smart Protein banaan
– 2 eieren

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 160 graden en stel in op 30 minuten.
– Verwarm de kokosolie in een steelpan en maal de cookies fijn in een keukenmachine.
– Meng de koekkruimels met de kokosolie en schep in siliconen cupcake vormpjes. Druk goed aan met lepel en zet weg.
– Meng nu de Philadelphia light, kwark, Smart Protein en eieren in een kom en roer tot een mooi glad mengsel.
– Schep het mengsel in de vormpjes en bak de Proteïne banaan cheesecakes in 25-30 minuten gaar.
– Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen. Zet ze daarna nog voor minstens 3 uur in de koelkast.
– Eet smakelijk!
Proteïne banaan cheesecakes
Totale bereidingstijd: 3 uur en 45 minuten.

2 gedachtes over “Proteïne banaan cheesecakes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s