Roerei met serranoham

Dit recept voor roerei met serranoham, champignons en paprika is perfect als voedzame lunch na het sporten. Je krijgt lekker veel eiwitten binnen en gelijk ook wat groente. Een win-win dus.
Roerei met serrano ham, champignons en paprika
Als je er van houdt, dan kun je dit roerei natuurlijk ook voor het ontbijt maken. Dan heb je gelijk een heerlijke start van de dag! Oh en dit is natuurlijk weer een recept met weinig ingrediënten en is heel snel klaar!

Ingrediënten voor 2 personen:
– 4 eieren
– 200 ml mager melk
– 1 rode paprika
– 2 handjes champignons
– een paar plakjes serranoham
– olijfolie, zout en peper

Bereidingswijze:
Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de paprika en snijd in blokjes. Roerbak de champignons en paprika gaar. Snijd de serranoham in stukjes en bak kort mee. Schep dan alles op de borden.

Kluts de eieren met de melk en maak op smaak met zout en peper. Doe het eimengsel in dezelfde koekenpan en roeren maar! Ik vind het zelf lekker als het ei nog wat nattig is.

Schep het roerei op de borden met de groente en ham en klaar is kees! Eet smakelijk!
Roerei met serrano ham, champignons en paprika
Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s