Dit recept voor roerei met serranoham, champignons en paprika is perfect als voedzame lunch na het sporten. Je krijgt lekker veel eiwitten binnen en gelijk ook wat groente. Een win-win dus.
Als je er van houdt, dan kun je dit roerei natuurlijk ook voor het ontbijt maken. Dan heb je gelijk een heerlijke start van de dag! Oh en dit is natuurlijk weer een recept met weinig ingrediënten en is heel snel klaar!
Ingrediënten voor 2 personen:
– 4 eieren
– 200 ml mager melk
– 1 rode paprika
– 2 handjes champignons
– een paar plakjes serranoham
– olijfolie, zout en peper
Bereidingswijze:
Verhit wat olijfolie in een koekenpan. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de paprika en snijd in blokjes. Roerbak de champignons en paprika gaar. Snijd de serranoham in stukjes en bak kort mee. Schep dan alles op de borden.
Kluts de eieren met de melk en maak op smaak met zout en peper. Doe het eimengsel in dezelfde koekenpan en roeren maar! Ik vind het zelf lekker als het ei nog wat nattig is.
Schep het roerei op de borden met de groente en ham en klaar is kees! Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.
Een gedachte over “Roerei met serranoham”