Ik heb vandaag opnieuw een super simpel recept voor jullie, namelijk zoete aardappel tosti’s. Erg makkelijk te maken, je hebt er alleen wat geduld voor nodig, want het duurt wel wat langer om ze klaar te maken dan een tosti van brood.
Ik eet gewoon brood, omdat ik het lekker vind. Niets lekkerder dan vers brood van de bakker, maar ik probeer ook te variëren en dus leek het me leuk om een tosti van zoete aardappel te maken. Ik maakte de tosti’s met geitenkaas en serranoham, maar je kunt natuurlijk voor ander beleg kiezen, zoals je met een gewone tosti ook zou doen. Hier komt mijn recept!
Ingrediënten:
– 1 grote zoete aardappel
– zachte geitenkaas
– serranoham
Bereidingswijze:
Verwarm een tosti-ijzer tot deze klaar is. Schil een zoete aardappel en snijd in dunne plakken. Hoe dunner de plakken, hoe sneller ze klaar zijn. Beleg de helft van de plakken met de ham en geitenkaas en leg hier een plak zoete aardappel bovenop.
Doe de tosti’s in het tosti-ijzer en laat minstens tien minuten bakken. Hoe wel goed in de gaten dat de tosti’s te zwart worden. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.
Lijkt me superlekker! Zeker eens proberen!
LikeLike
Dank je. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!
LikeGeliked door 1 persoon