Rode bietensalade met chipolataworstjes

Het werd de hoogste tijd om een lekkere makkelijk op maandag op de site te zetten. Deze maaltijdsalade is binnen 10 minuten klaar en zit boordevol groenten en vitamines.
Rode bietensalade
Het is het lekkerste om de groente op kamertemperatuur te laten komen, zodat de overgang van koude salade naar warme chipolataworstjes niet te groot is. Hier komt het recept!

Ingrediënten voor 3 personen:
– een pakje gekookte rode bieten
– drie wortels
– een groot blik linzen
– 6 rolletjes zachte geitenkaas
– 6 runderchipolataworstjes
– zout, peper, olijfolie.

Bereidingswijze:
Doe wat olie in een koekenpan en bak de worstjes gaar.
Rasp ondertussen de worstels en rode bietjes en doe ze in een kom. Giet de linzen af, spoel schoon en laat uitlekken. Doe ze vervolgens bij de worstels en rode bieten. Maak op smaak met zout, peper en olijfolie.

Verdeel de salade over de borden. Verkruimel de geitenkaas over de salade en maak af met de worstjes. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s