Gehaktbrood

In Amerika eten ze vaak meatloaf oftewel gehaktbrood. Het leek me altijd al leuk om dit zelf een keer te maken. Ik ging ermee aan de slag en maakte een heerlijk gehaktbrood. Heerlijk met een klodder ketchup erop. Hieronder staat het recept!

gehaktbbrood-lovetocookhealthy

Ingrediënten:
– 500 gram rundergehakt
– 1 teentje knoflook
– 1 ui
– 1 paprika
– 3 eieren
– 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
– 150 gram paneermeel
– 3 snufjes paprikapoeder
– zout
– peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175 graden en stel in op 45 minuten. Pak een cakevorm en doe hier bakpapier in.
Snipper de ui en snij de knoflook en de paprika. Hak daarna alles heel fijn en doe alles in een grote kom. Meng de tomatenpuree erdoor. Klop vervolgens de eieren door het mengsel. Voeg zout, peper en paprikapoeder toe. Doe dan het gehakt en het paneermeel erbij en kneed alles door elkaar.
Schep vervolgens alles in de cakevorm en druk goed aan. Zet in de oven en bak in 45 minuten gaar. Eet smakelijk!

gehaktbrood-lovetocookhealthy

Totale bereidingstijd: 60 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s