Aardbei-avocado wraps

Het is aardbeientijd, dus koop ik iedere week wel grote bak aardbeien. Ik eet ze graag bij mijn ontbijt, maar je kunt ze ook in allerlei gerechten verwerken. Zo kwam ik er laatst achter dat ze heel lekker smaken bij avocado.


En zo maakte ik op een zaterdag deze heerlijke aardbei-avocado wraps. Ideaal als je nog een restje wraps hebt liggen en erg makkelijk en snel te maken! Daarnaast heb je maar vier ingrediënten nodig, dus dat is ook mooi meegenomen. Ben je nieuwsgierig geworden? Hier komt het zeer makkelijke recept.

Ingrediënten voor 2 personen:
– vier kleine of twee grote wraps
– een rijpe avocado
– veldsla
– 6-10 aardbeien

Bereidingswijze:
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze in plakjes. Snijd de avocado in partjes.
Beleg nu de wraps met de veldsla, aardbeien en avocado. Vouw en rol de wraps op, snijd door midden en serveer direct. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 5 minuten.

2 gedachtes over “Aardbei-avocado wraps

  1. Hi ! Ziet er goed uit maar ik ben helaas zo geen fanaat van aardbei , eerder framboosjes ( en dat terwijl ik aardbeien groeien heb in de moestuin oopsss 😀 ) en een wrap is voor mij zooo onhandig , MAAR ik had even een vraagje wegens gebrek aan inspiratie , heb je enige suggestie’s voor courgettes en frambozen ? mijn optie’s zijn uitgeput en de courgettes in de tuin ondergingen al diverse ‘ behandelingen ‘ dus geen idee wat ik er nog mee maken kan , eerst leken de mogelijkheden werkelijk eindeloos , dito frambozen waarvan ik vandaag weer 1 kg van geplukt heb , samen met weer een flinke lading aan teveel courgettes waarvan ik toch graag wat lekkers maak maar echt clueless ben en in de vriezer stoppen vind ik pas zonde , ik hou van echt vers . Hopelijk weet jij iets ! Ik ben ten einde raad en geen keukenprinses ( alhoewel tegenwoordig door die blogs :p 😉 ) , dank vooraf . P.s. : het receptje neem ik toch voor m’n kleine meid mee want die is gek op aardbei 🙂 )

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s