Spinaziesalade met pecannoten en sumak

Gesponsord
Vandaag heb ik voor jullie een supersnelle en makkelijke salade met een verrassende dressing. Zoals jullie misschien weten, mag ik geen citrusvruchten en dus moet ik altijd citroen/sinaasappelsap uit dressings laten. Heel vervelend, want dit sap geeft net even iets extra’s aan de dressing.
Spinaziesalade met pecannoten en sumak
Nu koos ik bij Van Beekum Specerijen onder andere sumak uit, omdat dit voor mij wel eens een vervanger van citroensap zou kunnen zijn. En inderdaad! Wat een uitvinding zeg! Voor het eerst in jaren maakte ik weer eens een wat zurige dressing die verrassend lekker is over deze spinaziesalade met peccannoten.
Ben je al nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept!

Ingrediënten voor 2 personen:
– 6 handjes spinazie
– 6 rondjes zachte geitenkaas
– 2 handjes pecannoten
– 2 handjes cranberry’s
– olijfolie
sumak
– zout

Bereidingswijze:
Maak een dressing van olijfolie, sumak en zout. Dit doe je gewoon een beetje op gevoel. Meng alles goed door en laat even staan.
Verdeel nu de spinazie, geitenkaas, pecannoten en cranberry’s over de borden. Roer de dressing nog even goed door en sprenkel over de salade. Eet smakelijk!
Spinaziesalade met pecannoten en sumak
Totale bereidingstijd: 5 minuten.

2 gedachtes over “Spinaziesalade met pecannoten en sumak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s