Spinazieomelet

Heb je nog restjes spinazie en eieren die op moeten? Waarom maak je dan niet deze heerlijke spinazie omelet? Makkelijk te maken en snel klaar!


Deze omelet kun je prima meenemen naar je werk. Je kunt hem namelijk koud en warm eten.

Ingrediënten voor een omelet:
– twee eieren
– twee handjes verse spinazie
– twee eetlepels melk
– zout en peper
– olijfolie
– light roomkaas
– kipfilet

Bereidingswijze:
Doe de eieren, melk en spinazie in een blender of gebruik een staafmixer om alles te mengen. Maak op smaak met wat zout en peper.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het mengsel in de pan. Bak de omelet in ongeveer 3 minuten per kant.
Laat de omelet een beetje afkoelen en beleg met de light roomkaas en kipfilet.

Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s