MOM: makkelijke vegetarische pasta

Ik kan heel blij worden super, simpele pastagerechten. Zo ook het recept dat ik je vandaag laat zien. Je maakt een heerlijke, simpele pastasaus met champignons en je voegt kruiden naar smaak toe.


Ideaal als je wel warm wilt eten, maar niet te lang in de keuken wilt staan. En je hebt maar vijf ingredïenten nodig plus wat kruiden en olijfolie.

Ingrediënten voor twee personen:
– een bakje champignons
– een blik tomatenblokjes
– een blikje tomatenpuree
– een handje Parmezaanse kaas vlokken
– een teen knoflook
– kruiden: zout, peper, kaneel, oregano, knoflookpoeder, chilivlokken en paprikapoeder
– olijfolie
– pasta naar keuze, ik kookte verse pasta van de AH

Bereidingswijze:
Snipper de knoflook en fruit deze aan in een scheutje olijfolie. Snijd de champignons in plakjes en bak deze ook aan. Giet wat bakvocht af als ze klaar zijn en voeg nu de kruiden, tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Laat alles even lekker pruttelen en kook ondertussen de pasta gaar.
Schep de pasta op de borden, giet de saus erover en maak af met de Parmezaanse kaas vlokken. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 20 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s