Venchi chocoladerepen

Gesponsord – Vandaag schrijf ik een tweede review over Venchi chocolade. In mijn eerste blog kwamen de Venchi bonbons aan de beurt.

Venchi chocoladerepen

In het pakket van Heleen zaten drie repen met allemaal verschillende smaken.

Witte chocoladereep met gezouten noten
venchi-lovetocookhealthy-2
Deze reep proefde ik als eerste. De wikkel om de reep is simpel, maar laat wel gelijk zien dat je met een reep witte chocolade te maken hebt.
De reep zelf is rijkelijk voorzien van licht gezouten Piemonte hazelnoten, amandelen en pistachenoten. Het zoete van de witte chocolade en het zoute van de noten gaan goed samen. Venchi heeft een prachtige chocoladereep gemaakt, die ook suikervrij te verkrijgen is.
venchi-lovetocookhealthy-2

Cremino 1878
venchi-lovetocookhealthy-4
De tweede reep die proefde was de Cremino 1878. Op de wikkel staat Venchi 1878 for Vespa met een Vespa erop afgebeeld. De reep bestaat uit drie romige lagen. De buitenste lagen zijn gemaakt van gianduja melkchocolade gemaakt van Piemonte hazelnoten en het midden bestaat uit een laag witte chocolade met amandelpasta. De reep is heel zacht en bestaat uit kleine blokjes die makkelijk af te breken zijn.
De chocolade is heel romig van smaak en blijft nog lang in de mond hangen.
venchi-lovetocookhealthy-5

Dark/Hazelnuts Nocciolate Fondente
venchi-lovetocookhealthy
Deze pure chocoladereep met hazelnoten bestaat voor 56% uit cacao met Piemonte hazelnoten. Deze reep komt uit dezelfde serie als de witte chocoladereep en de textuur is dan ook hetzelfde. De chocolade breekt makkelijk af in grote blokken en ook deze reep is rijkelijk voorzien van hazelnoten.
De smaak is puur en de hazelnoten zijn knapperig en maken de reep. Ook van deze reep is een suikervrije variant beschikbaar.

Mijn oordeel
Ik vind de chocoladerepen heerlijk. De drie repen zijn op zichzelf heerlijk en totaal verschillend van smaak. Het feit dat ook deze chocoladerepen glutenvrij zijn is opnieuw een pluspunt.

Nu ben ik iemand die met gemak een chocoladereep in een keer opeet. Bij deze repen zou ik dat niet zo snel doen. Ze zijn namelijk niet in de supermarkt te koop, maar bij delicatessenwinkels of online bij ciaohelena.

Deze luxe chocolade is een geweldig cadeau voor een chocoladeliefhebber of als onderdeel van een kerstpakket.

Ik ben fan!

Disclaimer: Dit artikel is in samenwerking met Ciaohelena.

2 gedachtes over “Venchi chocoladerepen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s