Als we thuis zelf pizza maken, dan komen we toch altijd op dezelfde soort pizza uit. De Hawaï voor mij en met salami voor mijn vriend. Dus toen ik weer pizza wilde eten, besloot ik om eens een andere draai aan de pizza te geven en dat werd deze heerlijke Mexicaanse pizza!
Ik vond dat ik deze pizza jullie niet kon onthouden, dus hier komt het recept!
Ingrediënten voor 2 personen:
– een rol verse pizzadeeg met saus
– 250 gram mager rundergehakt
– een halve groene paprika, fijngehakt
– een half blikje maïs
– een halve rode ui
– geraspte kaas 30+, fijngehakt
– een snuf zout
– 1/4 theelepel kurkuma
– 1/4 theelepel komijnzaad
– 1/4 theelepel cayennepeper
– 1/4 theelepel kaneel
– olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor volgens de instructies op de pizzadeegverpakking.
Rul het gehakt in wat olijfolie en voeg hier de kruiden aan toe. Als het gehakt gaar is, rol je het pizzadeeg uit op een bakplaat en besmeer je deze met de tomatensaus. Verdeel vervolgens het gehakt, de paprika en ui over het deeg. Maak af met de geraspte kaas en schuif de pizza in de oven.
Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking af.
Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 30 minuten.