Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lunchidee op de site zette. Hoogste tijd dus om deze makkelijke en smakkelijke bol met brie met jullie te delen.
Eigenlijk kun je het geen recept noemen, zo makkelijk is het. Deze bol is ideaal voor bij een lunch, brunch of als onderdeel van een buffet. Ben je nieuwsgierig? Hier komt het recept!
Ingrediënten voor een bolletje:
– een volkoren of meergranenbol
– een eetlepel whisky cocktailsaus
– een paar plakjes brie
– een paar plakjes komkommer
– een handje rucola
– een paar pijnboompitjes
Bereidingswijze:
Rooster de pijnboompitjes in de pan en zet weg. Snijd de bol open en besmeer de binnenkant van de boven- en onderkant van de bol met de whisky cocktailsaus. Leg op de onderkant van de bol de rucola, brie en komkommer op. Maak af met de pijnboompitten en zet de bovenkant op het geheel. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 8 minuten.
Mmm, lekker! Ik zou zelf de cocktailsaus vervangen door honing. Brie + honing is mijn favo combinatie 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Ja die combinatie is ook heel lekker 😄
LikeLike