Review – Vivera Pompoen zoete aardappelburger

Vandaag de laatste review van het Viverapakket dat naar mij werd opgestuurd.

pompoen-zoete-aardappel-burger-lovetocookhealthy

We aten als laatste de pompoen zoete aardappelburger. Ik bedacht dat deze wel lekker zou smaken bij wortels uit de oven met kikkererwten en geitenkaas. Dus dat aten we erbij.

Uiterlijk
Het ziet er erg smakelijk uit in de verpakking. De burger is wat geel van kleur, waar ik dan ook uit opmaakte dat er kerrie in zat. Daarnaast is de verpakking van deze burger opnieuw overzichtelijk en staat alle belangrijke informatie erop.

Smaak en textuur
Tijdens het bakken kwam mij de heerlijke geur van kerrie tegemoet en het water liep me dan ook in de mond. Qua smaak werden we dan ook niet teleurgesteld. De burger is lekker gekruid, niet te zout en deed het goed bij de wortels, kikkererwten en geitenkaas. De textuur vonden we beiden nogal apart. Alsof je vlees met spiertjes zat te eten, dus daar waren we niet te spreken over. Daar mag wat ons betreft nog iets aan verbeterd worden, want het kauwde niet lekker weg.

Eindoordeel
Een burger met goede voedingswaarden (100 gram, met 126 calorieën en 0,7 gram verzadigd vet per burger). De textuur van de burger vonden we niet lekker, dus daar ligt wat ons betreft nog een verbeterpuntje.

pompoen-zoete-aardappel-burger-lovetocookhealthy-2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s