Vijf keer zomerse salades

Ja, de zomer komt er aan! We hebben al een paar dagen van heerlijk weer kunnen genieten en op die dagen eet ik het liefst salade en vlees van de barbecue. Hieronder vind je vijf salades die je gewoon als lunch/avondeten kunt eten, maar ook heel goed bij de barbecue kunt serveren. Kijk je mee?

1) Couscoussalade met kip en feta
Deze salade is in een handomdraai klaar en dat is een voordeel, want met mooi weer wil ik niet lang in de keuken staan. Het recept vind je hier.
Couscoussalade met kip en feta-lovetocookhealthy (2)
2) Zoet-zure zoete aardappelsalade
Wij aten deze salade tijdens een barbecue en ze viel ontzettend in de smaak. Je moet wel even de zoete aardappel roosteren in de oven, maar verder heb je er bijna geen omkijken naar. Het recept vind je hier.
Zoete aardappelsalade-barbecue-lovetocookhealthy
3) Komkommer radijssalade met avocado
Een heerlijke frisse salade die het goed zal doen met al het vlees en vis van de barbecue. De salade is snel klaar en is niet vet. Het recept vind je hier
Radijs-komkommer-yoghurt
4) Gezondere zoete aardappelsalade
Opnieuw een salade met zoete aardappels. Ik eet niet graag gewone aardappels, dus vervang ik ze altijd door zoete aardappels. Deze salade is een gezondere variant op de aardappelsalade. Het recept vind je hier.
Zoete-aardappel-salade
5) Spinazie salade met aardbeien
Heb je geen zin in een salade met mayonaise? Serveer dan deze frisse spinaziesalade. Het ziet er nog vrolijk uit ook! Het recept vind je hier.
Spinaziesalade-met-aardbeien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s