Gevulde portobello

Op Instagram kwam ik al vaak de gevulde portobello tegen en ik wilde het er graag maken. Dus besloot ik het eindelijk eens te maken. Natuurlijk had de supermarkt ze toen net niet en was het nog lastig ze te vinden. Uiteindelijk vond ik ze dan toch en kon ik aan de slag.
Gevulde portobello-lovetocookhealthy (2)
Ik wilde dat ik ze eerder had gemaakt. Wat is dit lekker zeg! Geserveerd op een bedje rucola is het een perfect voorgerecht en het staat zo leuk! Het enige is dat ze wel wat vocht afscheiden, maar dat is normaal.

Ingrediënten voor twee personen:
– twee portobello´s
– twee rondjes zachte geitenkaas
– 1/4 courgette
– een handje pijnboompitten
– rucola
– twee eetlepels balsamicoazijn
– zout en peper

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en stel in op 15 minuten. Maak de portobello´s schoon en verwijder het steeltje. Snijd de courgette in blokjes en roerbak kort in wat olijfolie en een eetlepel balsamicoazijn. Leg de portobello´s met de open kant naar boven in een bakschaal. Verdeel de courgette in de holtes en kruimel er wat geitenkaas overheen. Maak af met de pijnboompitten, zout en peper. Bak de portobello´s in 15 minuten gaar. Serveer ze op wat rucola en maak deze af met de balsamico. Eet smakelijk!
Gevulde portobello-lovetocookhealthy

Gevulde portobello-lovetocookhealthy (3)
Totale bereidingstijd: 25 minuten.

4 gedachtes over “Gevulde portobello

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s