Gegrilde paprika

Als je in Spanje tapas gaat eten, dan zul je altijd gegrilde paprika tegenkomen op de kaart. Ik kies eigenlijk altijd wel voor gegrilde paprika, omdat ik de combinatie van de gril, olijfolie en zeezout zo lekker vind.
Geroosterde paprika-lovetocookhealthy (2)
Ik maak de laatste tijd best vaak gegrilde paprika klaar, omdat het naast tapas ook een ideaal bijgerecht is. Het is snel klaar en is samen met aardappels uit de oven en vlees een goede maaltijd.

Ingrediënten voor twee personen
– een rode paprika
– een groene paprika
– olijfolie
– grof zeezout

Bereidingswijze:
Verhit een grillpan en doe olijfolie in de pan. Snijd de paprika in platte plakjes, zodat ze goed in de pan liggen. Leg ze in de grillpan en strooi er zout over. Grill de paprika door ze regelmatig te keren. Ze zijn klaar als ze zacht zijn en de streepjes van de grill goed zichtbaar zijn. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Geroosterde paprika-lovetocookhealthy

Wij aten de gegrilde paprika met aardappels uit de oven en kip.
Wij aten de gegrilde paprika met aardappels uit de oven en kip.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s