Toetjes: Yoghurt met perzikpuree

Een tijdje geleden maakte ik Frisse wraps met kip en perzik. Ik hield toen nog wat perzikpuree over en vond het zonde om dat weg te gooien. Ik ben namelijk niet fan van eten weggooien en dus bedacht ik dit simpele maar lekkere toetje.

Dit is een toetje dat je zo lekker en leuk kunt maken als je zelf wilt. Je kunt amandelschaafsel, walnoten of aardbeien toevoegen. Ik hield het echter heel simpel, verwacht dus niet een uitgebreid recept. Ik laat hiermee zien, dat je niet hele moeilijke creaties hoeft te maken verzinnen voor een lekker en gezond toetje.

Ingrediënten:
– perzikpuree
– magere Griekse yoghurt

Bereidingswijze:
Doe de puree onder in een potje of glas. Schep hier voorzichtig de yoghurt bij(maak eventueel af met aardbeien of noten). Eet smakelijk!

Griekse yoghurt_perzikpuree

Griekse yoghurt-perzik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s