Aardappelschotel met tomaat

Nadat ik een tortilla had gemaakt, zat ik met een lading aardappelen die op moesten. Ook had ik nog drie tomaten die echt niet langer in de koelkast konden blijven liggen. Dus wat maak je dan? Een aardappelschotel natuurlijk.

Het recept is makkelijk en lekker bij vlees of vis.

Ingrediënten voor twee personen:
– 2 grote aardappelen, geschild
– 3 tomaten, in plakjes
– olijfolie, zout en peper
– kruiden naar smaak, denk aan oregano

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en stel in op 20 minuten.
Kook de aardappelen in 15 minuten halfgaar. Snijd ze vervolgens in plakjes. Doe wat olijfolie in de ovenschaal en beleg nu de schaal met de aardappelschijfjes en tomaten. Bestrooi met zout en peper en de kruiden. Sprenkel de olijfolie erover en schuif de schaal in de oven. Na 20 minuten is het klaar. Eet smakelijk!
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s