Vlugge pasta met broccoli en pittige gehakt

Het gebeurt mij wel vaker dat ik ’s ochtends iets uit de vriezer haal met het idee om daar dan ’s avonds iets van te maken om er  dan achter te komen dat andere ingrediënten eigenlijk dringend op moeten. Zo ook vandaag. Ik wilde pasta maken, maar zag toen dat er een halve broccoli en zoete paprika dringend op moesten. Dus toen moest ik improviseren.

Het gehakt bracht ik op smaak met zout, peper en chilipoeder en ik draaide er balletjes van. Deze gingen met een flinke scheut olijfolie in een diepe koekenpan. Deksel erop en ondertussen sneed ik de broccoli, ui en paprika klein. Dit ging ook in de pan en liet ik gaar pruttelen. Ondertussen kookte ik volkoren pasta. Toen deze nog een minuut moest deed ik een scheut ketjap bij de gehakt en groente en zo liet ik het doorpruttelen.

Nadat de pasta gaar was, goot ik het af en deed het in een bord. De gehakt en groente erbij en een beetje 30+ erover en klaar.

Eet smakelijk!

image image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s