Salade en gehaktballetjes

Vanavond had ik weer een dilemma. Ik had er gehakt uitgelegd met het idee om pasta te maken en toen kwam ik erachter dat ik nog rucola had liggen dat ook op moest. Dus toen moest ik improviseren. Dat leidde tot het volgende gerecht:

image

Simpele  gehaktballetjes en een salade:

De gehakt breng je op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Ik doe dit altijd op gevoel. Dan draai je ze tot kleine balletjes en bak je ze in wat olijfolie bruin. De salade maakte ik met komkommer, een zoete puntpaprika, feta en maïs. Ik maakte het op smaak met zout, peper en olijfolie. Maar je kunt natuurlijk variëren met wat je op dat moment in thuis hebt.

Simpel en snel. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s