Op een regenachtige vrijdag vond ik het het perfecte moment om weer eens iets te bakken. Dat werden deze gezondere eierkoeken.
Ze zijn heel makkelijk te maken en staan binnen 15 minuten af te koelen op het aanrecht. Lees je mee?
Ingrediënten voor 5 eierkoeken:
– 125 gram speltbloem
– 3 eieren (M)
– 2,5 eetlepel honing
– 1 theelepel bakpoeder
– een snuf zout
Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
– Mix de eieren met honing.
– Spatel hier rustig het bloem, bakpoeder en zout door.
– Schep 5 hoopjes van elk 2 eetlepels beslag op de bakplaat en bak de eierkoeken in 10 minuten lichtbruin.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 15 minuten.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!