Op mijn parttime dagen pak ik altijd meer uit met de lunch. Ik probeer dan altijd een lekkere lunch te maken met restjes uit de koelkast. Deze ei wrap is hier een goed voorbeeld van. Je hebt vast wel een paar eieren en wat groente in de koelkast liggen waarmee je deze lekkere wrap kunt maken. Deze wrap leent zich er voor om te variëren met de toppings.
Deze ei wrap kun je makkelijk van tevoren klaarmaken, zodat je deze kunt meenemen naar je werk. De salade en toppings neem je mee in aparte bakjes, zodat alles nog vers en smakelijk is wanneer je het gaat eten.
Ingrediënten:
Voor de wrap:
– 2 eieren
– peper en zout
– een scheutje olijfolie
Voor de tonijnsalade:
– 5 zilveruitjes
– 1 blikje tonijn
– 2 zongedroogde tomaatjes
– 2 theelepels yogonaise
Toppings:
– 1/4 komkommmer
– 1/2 avocado
– een handje pijnboompitjes
Bereidingswijze:
– Kluts de eieren in een kom en maak op smaak met peper en zout.
– Verwarm wat olijfolie in een koekenpan, doe de eieren in de pan. Zorg ervoor dat de bodem bedekt is en bak de de ei wrap gaar.
– Hak de uitjes en tomaatjes fijn en doe samen met de tonijn en yogonaise in een kom. Roer goed door elkaar.
– Snijd de komkommer in blokjes en de avocado in partjes.
– Smeer de tonijnsalade op de wrap en maak af met de komkommer, avocado en pijnboompitjes.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 10 minuten.