Deze couscoussalade met kipshoarma is een kleurrijke, mooie maaltijd die binnen no-time op tafel staat. Ideaal als je niet veel tijd hebt.
Ingrediënten voor 2 personen:
– couscous afgemeten voor 2 personen
– 100 gram gemengde sla
– 2 rode bieten
– 1 avocado
– 200 gram kipshoarma
– een half groentebouillonblokje
– een eetlepel gedroogde peterselie
– 2 eetlepels olijfolie
– peper en zout
Bereidingswijze:
– Kook het water voor de couscous samen met het bouillonblokje. Bereid hierin de couscous en zet weg.
– Doe een eetlepel olijfolie in een wokpan en roerbak van kipshoarma gaar.
– Verdeel de sla over de borden.
– Snijd de rode bieten in blokjes en leg een deel op de sla.
– Roer de kipshoarma door de couscous en schep op de borden.
– Snijd de avocado in schijfjes en leg op de couscous.
– Maak af met de overige rode biet en wat peper en zout.
– Eet smakelijk.
Totale bereidingstijd: 30 minuten.