Tapenade met zongedroogde tomaat

We houden regelmatig een tapasavond thuis, waarbij we allerlei hapjes eten en brood met tapenade eten. Lekker makkelijk koop ik altijd een kant-en-klare tapenade.
Tapenade met zongedroogde tomaat
Ja, en dat kan dus echt niet als je een foodblog hebt. Dus ontwikkelde ik een recept voor een tapenade met zongedroogde tomaat. Heel makkelijk te maken en supersnel klaar! Na dit recept koop je het nooit meer kant-en-klaar, dat beloof ik je.

Ingrediënten voor een schaaltje
– 115 gram zongedroogde tomaten (uit pot)
– 2 eetlepels olie van het potje met zongedroogde tomaten
– 1 teentje knoflook
– 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal tot een mooie, tapenade. Zorg dat er nog iets van structuur in zit, dus maal de tapenade met zongedroogde tomaat niet te fijn.

Lekker op brood en toastjes!

Totale bereidingstijd: 2 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s