Je kunt nooit genoeg bananenbrood recepten hebben. Want altijd maar dezelfde smaak gaat op den duur toch vervellen.
Vandaag laat ik je een bananenbrood met pindakaas zien. Heel makkelijk om te maken en iets hartiger dan een normaal bananenbrood. Dat is ook wel eens lekker op zijn tijd.
Ingrediënten:
– 200 gram volkoren meel
– 2 eieren
– 1 eetlepel bakpoeder
– 2 volle eetlepels pindakaas met stukjes
– 2 eetlepels honing
– 3 rijpe bananen
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden en stel in op 40 minuten.
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix tot een glad mengsel.
Stort het mengsel in een silliconenbakvorm en bak het bananenbrood in 40 minuten gaar. Controleer met een cocktailprikker of het pindakaas bananenbrood gaar is en laat eventueel nog iets langer bakken.
Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd:50 minuten.