Pindakaas bananenbrood

Je kunt nooit genoeg bananenbrood recepten hebben. Want altijd maar dezelfde smaak gaat op den duur toch vervellen.
Peanut butter banana bread
Vandaag laat ik je een bananenbrood met pindakaas zien. Heel makkelijk om te maken en iets hartiger dan een normaal bananenbrood. Dat is ook wel eens lekker op zijn tijd.

Ingrediënten:
– 200 gram volkoren meel
– 2 eieren
– 1 eetlepel bakpoeder
– 2 volle eetlepels pindakaas met stukjes
– 2 eetlepels honing
– 3 rijpe bananen

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden en stel in op 40 minuten.

Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en mix tot een glad mengsel.

Stort het mengsel in een silliconenbakvorm en bak het bananenbrood in 40 minuten gaar. Controleer met een cocktailprikker of het pindakaas bananenbrood gaar is en laat eventueel nog iets langer bakken.

Eet smakelijk!
Peanut butter banana bread
Totale bereidingstijd:50 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s