MOM: Gnocchi met tomaat en pesto

Het is weer tijd voor een makkelijk op maandag recept! Vandaag geef ik je het recept voor gnocchi met tomaat en pesto. Makkelijk en snel klaar te maken en zowel lekker als avondeten als snelle lunch.

De gnocchi kook je in 3 minuten gaar en met wat snij werk erbij ben je in minder dan 10 minuten al klaar met koken en kun je aan tafel. Klinkt goed of niet?

Ingrediënten voor 2-3 personen:
– een pak gnocchi
– een bol mozzarella
– een half potje zongedroogde tomaatjes
– twee theelepels pesto
– veldsla

Bereidingswijze:
Kook de gnocchi gaar volgens de instructies op het pak. Snijd ondertussen de mozzarella en zongedroogde tomaatjes in plakjes/reepjes.
Leg wat handjes veldsla op de borden.
Giet de gnocchi af en stort weer in de pan. Voeg nu de mozzarella, tomaatjes en pesto toe en roer goed.
Schep de gnocchi op de borden. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 7 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s