MOM: Gezonde wafels zonder banaan

Er staan al een paar gezonde wafelrecepten op de site, maar op de proteïne wafels na, worden ze allemaal met banaan gemaakt. Maar, wat nu als je geen banaan in huis hebt? Dan maak je ze gewoon zonder!

Ze zijn super makkelijk te maken. Let er wel op dat het beslag veel dunner is, dan de wafels met banaan, dus kijk uit dat je niet teveel beslag in je wafelijzer doet, want dan stroomt de boel over (Ja ik spreek uit ervaring :)). Ben je nieuwsgierig geworden naar dit recept? Hier komt het!

Ingrediënten voor 3 wafels:
– 5 eetlepels speltbloem
– 2 eetlepels agavesiroop
– een flinke snuf kaneel
– 2 eieren
– een theelepel bakpoeder
– een scheut ongezoete amandelmelk (of een andere soort melk)

Bereidingswijze:
Verwarm het wafelijzer voor. Mix ondertussen alle ingrediënten tot een glad beslag. Giet het beslag voorzichtig in het ijzer en bak de wafels tot het lampje op het ijzer uit gaat. Haal de wafels uit het ijzer, laat ze afkoelen op een rooster en bak de laatste wafel op dezelfde manier. Lekker met Griekse yoghurt, bosvruchten en kokossnippers!

Deze wafels zijn ook lekker als lunch.

Een gedachte over “MOM: Gezonde wafels zonder banaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s