MOM: Spicy kaasomelet

Gesponsord.
Een omelet leent zich er prima voor om restjes groente in te verwerken en ook kun je een beetje spelen met verschillende kruiden. Deze omelet is op smaak gemaakt met chipotlekruiden, zout en peper. Daarnaast deed ik er een bosuitje door. Lekker op geroosterd brood of gewoon zo!

Ingrediënten voor een omelet:
– 3 eieren
– 1 bosuitje
– 1/8 theelepel chipotle (of meer als je goed tegen spicy kunt)
– zout, peper en olijfolie
– een handje geraspte kaas 30+

Bereidingswijze:
Snijd het bosuitje in ringetjes. Doe deze samen met de eieren en kruiden in een kom en kluts goed. Verwarm wat olijfolie in een pan en stort het eimengsel in de pan. Bak de omelet tot de bovenkant gestold is. Strooi nu wat kaas op een helft van de omelet en klap de andere helft erover, zodat je een halve maan krijgt. Laat even bakken, tot de kaas gesmolten is, draai om en bak nog even kort. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 8 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s