Restaurant review: Finn

Voor ons huwelijk mochten we uit eten op kosten van de baas. Daarom besloten we naar Finn in Almere te gaan. Het is onderdeel van een hotel en is een leuke plek om gezellig te eten.

Je kunt binnen of buiten eten en er is een uitgebreide menukeuze.

Eten
Het was mooi weer, dus zochten we een tafeltje buiten. We kozen voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Als voorgerecht kozen we de empanadas en nachos. Toen we het bestelden, gaf de serveerster aan dat het kleine porties waren. Nou, dat viel ons best mee. De nachos waren bijna een volledige maaltijd! En de empanadas waren ook alles behalve klein.
Daarna de dry aged tournedos. Ik had gevraagd om extra salade in plaats van patat, maar helaas was dat niet goed begrepen in de keuken. Dus heb ik de patat laten staan. Het vlees was lekker en de groente en salade waren ook lekker van smaak.
Als dessert koos ik pannacota van lavandel met witte chocolade ijs en mijn man koos de cheese cake. Hier hebben we echt van gesmuld!

Service
De bediening is erg vlot. De serveerster zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten staat snel op tafel en we bleven niet lang met de lege borden op tafel zitten.

Prijs
We hadden de keuze om à la carte te eten of all you van eat. We voelden niet zoveel voor dat laatste, dus gingen we gewoon voor een driegangenmenu. De eindrekening was precies wat je van een restaurant als Finn mag verwachten. Niet te duur en goed eten voor deze prijs.

Eindoordeel
Finn is een leuk restaurant om zowel met z’n tweeën als met een groep te eten. Het all you can eat concept is erg leuk om meerdere dingen van de kaart te kunnen proberen. Dat ga ik de volgende keer proberen.

Je vindt het restaurant aan de Koopmanstraat 3, 1315 HD Almere.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s