Restaurants in Amerika – deel 2 (Nevada & Utah)

Vandaag het tweede deel en laatste deel van mijn restaurants review in Amerika. We bezochten naast Californië ook Arizona, Nevada en Utah.

In Los Angeles ruilden we onze auto in voor een camper en waren we minder afhankelijk van restaurants, omdat we nu zelf konden koken. Natuurlijk gingen we nog wel uit eten, maar niet meer iedere dag. Lees je mee waar we onder andere aten?

Thunderbird Restaurant – Home of the Ho-made Pies
Onderweg naar Bryce Canyon en Zyon Canyon reden wij langs het Thunderbird Restaurant. Martijn wilde heel graag homemade pie eten en we zagen langs de weg meerdere keren een bord van dit restaurant staan. Dus toen we terugkwamen van Bryce Canyon en onderweg waren naar Zyon Canyon, besloten we hier te stoppen voor home made pie.

Uiteindelijk werd dat een complete lunch en namen we de pie mee. Ik ging voor de aardbei-rabarber en Martijn voor de Thunderberries.

Dit restaurant is echt een aanrader! Het eten is heerlijk, de porties zijn goed en wat je niet op kunt, kun je gewoon meenemen in een doggy bag of beker. Dus hoppa mijn iced tea nam ik mee voor onderweg. Ideaal!

Mocht je besluiten hier te stoppen, neem dan ook een stuk pie. Ze staan er niet voor niets om bekend!

Oh en Ho-made Pies op het bord is niet verkeerd gespeld. Toen het bord gemaakt werd, moest de eigenaar letters weglaten om alles op het bord te krijgen en toentertijd had het woord Ho nog niet de huidige betekenis. Nu zijn ze een begrip in Utah.

Adres: Junction Of Highway 9 & 89, Mount Carmel, UT 84755

Canyon Star Steakhouse and Saloon
Wij kwamen hier binnen, nadat we een helicoptervlucht boven de Canyon hadden gedaan. Het was een uur of half 2 en de zaal was praktisch leeg.
Martijn koos voor kip en ik voor zalm. Het eten was goed. Mijn zalm had echter iets meer doorbakken gemogen, maar Martijn’s gerecht was helemaal goed.
Ik las op Internet veel slechte reviews over de bediening en het eten, maar daar hebben wij niets van gemerkt. We hebben daar gewoon goed gegeten.
Adres: 149 AZ-64, Grand Canyon Village, AZ 86023

Maggiano’s Little Italy
Hongerig, warm en lichtelijk aangebrand (het was 37 graden om 6 uur ’s middags), kwamen we binnen en gelukkig konden we gelijk een plekje uitzoeken. We gingen aan de hoge tafels zitten en werden gelijk voorzien van drinken en brood. Opnieuw kozen we eenzelfde gerecht, namelijk steak met groente en knoflook aardappelpuree. Dit vlees was net even iets malser dan bij het restaurant in Big Sur. Bij Big Sur was de aardappelpuree beter.

Als je in Las Vegas bent en goed wilt eten, dan is dit een aanrader hoor! Het eten is goed, de bediening super attent en je zit in een leuk populair restaurant. Zeker gaan als je daar bent!

Adres: Fashion Show Mall: 3200 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109

Taco bell
Natuurlijk brachten we ook een bezoek aan de Taco bell. Iedereen is daar altijd ontzettend fan van. Ik koost voor drie tacos en het was lekker hoor, maar ik snap de ophef hierover nog steeds niet. Misschien als je heel erg taco fan bent, dat je dan helemaal los kunt gaan, maar ik vond het veelal calorierijke menuopties vergelijkbaar met de grote M.
Adres: iedere stad heeft er wel een;)

Denny’s
Hoe vaak we wel niet voorbij een Denny’s zijn gereden, voordat we eindelijk besloten daar iets te gaan eten. Denny’s is een keten die 24 uur per dag ontbijt serveert, dus besloten wij pancakes als lunch te nemen.

De pancakes worden van karnemelk gemaakt en zijn erg luchtig. Ik koos voor vanille en aardbei en je krijgt er automatisch hash brown, eieren en bacon of worstjes bij. Ik liet de bacon en worstjes aan mij voorbij gaan, wat me een verbaasde blik van de serveerster opleverde, en nam alleen hash brown en eieren.

Nou ik kan je vertellen, dit waren de lekkerste pancakes so far! Heerlijk van smaak, luchtig en ze lagen niet zwaar op de maag. Dus.. ben je in Amerika en zie je een Denny’s? Ga dan vooral naar binnen. Lekker Amerikaans en goed eten.
Adres: iedere stad heeft er wel een of meerdere 😉

Een gedachte over “Restaurants in Amerika – deel 2 (Nevada & Utah)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s