MOM- Bulgur salade met spinazie en tartaar

Er staan al een paar bulgur salades op Love to cook healthy, maar hier is er dan ook 1 van mij!

Ik vond de salade zelf erg geslaagd en ik zal hem zeker vaker maken. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan volgt hieronder het recept.

Ingrediënten voor 1 persoon:
– 1 gekookt ei
– 60 gram bulgur
– 2 augurken in stukjes gesneden
– 1/4 komkommer in stukjes gesneden
– 6 snoeptomaatjes door de helft gesneden
– 2 handjes verse spinazie
– zout
– olijfolie
– 1 runder tartaartje

Bereidingswijze:
Pak een saladeschaal en doe de spinazie erin.
Kook de bulgur, spoel af met koud water en kieper in de saladeschaal. Kook het ei en zet weg in koud water. Als het ei afgekoeld is, snij je deze in kleine stukjes en doe dit samen met de snoeptomaatjes, augurken en komkommer in de saladeschaal. Maak op smaak met wat zout en olijfolie en hussel alles door elkaar. Een dressing is niet nodig omdat de augurken voor veel smaak zorgen. Bak de tartaar en serveer deze bij de salade.
Eet smakelijk!
Bulgursalade-met-spinazie-en-tartaar-lovetocookhealthy

Totale bereidingstijd: 15 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s