Filodeeghapjes met geitenkaas en zure appel

Nicole en ik hadden onlangs afgesproken om samen te gaan koken en we maakten filodeeghapjes met geitenkaas en appel. Daarna hebben we ze opgegeten en ze smaakten heerlijk!
Filodeeghapje-geitenkaas-lovetocookhealthy

Wat heb je nodig om deze heerlijke hapjes te maken? Hieronder volgt het recept!

Ingrediënten voor 4 filodeeg hapjes
– 8 filodeegvellen
– 1 bakje geitenkaas (6 rondjes)
– 1 groene, zure appel
– 1 scheut honing
– bakboter met olijfolie
– bakpapier

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden en stel in op 15 minuten.
Schil de appel en snij in kleine stukjes en doe deze in een kom. Snij vervolgens de geitenkaas in kleine stukjes en vermeng het met de appel. Doe er een scheut honing door en roer het mengsel goed door.
Leg de filodeegvellen op het bakpapier (2 vellen filodeeg per hapje).

Verdeel het appel en geitenkaas mengsel over de vier vellen filodeeg. Maak er pakketjes van en bestrijk de buitenkant met wat bakboter. Bak de pakketjes gaar in 15 minuten. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 20 minuten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s