Het is alweer een tijd geleden sinds er een weekmenu op Love to cook healthy stond. De hoogste tijd dus om weer eens een te publiceren.
Maandag
We beginnen de week met deze lekkere bulgur met broccoli met zoete aardappel. Een maaltijd die je makkelijk een dag van tevoren kunt klaarmaken. Zo hoef je het alleen nog maar op te warmen.
Het recept vind je hier.
Dinsdag
Vandaag eten we rode bietjes uit de oven met een kipschnitzel. We doen lekker makkelijk deze week. Je zou er eventueel nog aardappeltjes bij kunnen maken als je een grote eter bent. Het recept vind je hier.
Woensdag
Vandaag eten we een quiche met courgette en aubergine. Lekker met een groene salade erbij. Het recept vind je hier.
Donderdag
Op donderdag eten we lasagne met tonijn en groenten. Een makkelijke variatie op de lasagne met vlees. Het recept vind je hier.
Vrijdag
Op vrijdag eten we nog makkelijker dan anders. We eten deze heerlijke carpaccio wraps. Ze zijn makkelijk en snel klaar. Het recept vind je hier.
Zaterdag en zondag
We eten vandaag pittige Mexicaanse bonensoep. Wat we overhouden, eten we zondag nog een keer. Het recept vind je hier.