MOM: Gebakken zoete aardappelen met stukjes warme mango

Ik vind het zo leuk om nieuwe recepten uit te proberen en hoe simpeler hoe beter! Op een avond maakte ik gebakken zoete aardappelen en ik zag dat ik nog een mango over had. Ik kwam toen op het idee om de mango in stukjes te snijden en door de gebakken zoete aardappelen te roeren. Het resultaat was heerlijk! Hieronder volgt het hele korte recept. 

Ingrediënten voor 1 persoon
– 1 zoete aardappel
– 1 mango
– snufje zout
– kokosolie

Bereidingswijze:                                                                                                                 Zet een koekenpan op het vuur en doe de kokosolie erin. Laat de olie warm worden. Snij de zoete aardappel in schijfjes en doe deze in de hete kokosolie. Doe een snufje zout over de zoete aardappelschijfjes en bak ze tot ze bruin zijn. Snij ondertussen de mango in stukjes en bak deze ongeveer 1 minuut mee met de zoete aardappelen. Schep op een bord en eet smakelijk!

zoeteaardappel-met-warme-mango-lovetocookhealthy

Totale bereidingstijd: 15 minuten

2 gedachtes over “MOM: Gebakken zoete aardappelen met stukjes warme mango

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s