Carpaccio pizza

Ik ben sinds kort helemaal fan van de Magioni bloemkoolpizzabodem. De bodem bevat minder calorieën dan een gewone pizzabodem en zoals de naam het al zegt is deze gemaakt van bloemkool.

Carpaccio pizza

Nu wilde ik graag iets anders maken dan mijn standaard pizza hawaï, dus bedacht ik deze heerlijk carpaccio pizza. In plaats van tomatensaus gebruikte ik pesto, dit geeft gelijk zo’n andere smaak aan de pizza. Ik vind het een winner! Ben je al nieuwsgierig geworden? Hier komt het recept.

Voor 1 pizza:
– een bloemkool pizzabodem van Magioni
– een kwart bol mozzarella
– twee eetlepels groene pesto
– een paar plakjes carpaccio
– een handje pijnboompitten
– een handje Parmezaanse kaas
– een handje rucola

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 220 graden en stel in op 11 minuten.
Rooster de pijnboompitten bruin.
Carpaccio pizza
Smeer de pizzabodem in met de pesto en verdeel de mozzarella er overheen. Doe de pizza in de oven en haal deze er na 8 minuten uit. Leg de carpaccio op de pizza en maak af met wat Parmezaanse kaas. Laat de pizza nog 3 minuten bakken.
Haal de pizza er dan uit, leg deze op een bord en maak af met de rucola en pijnboompitten. Eet smakelijk!
Carpaccio pizza

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s