MOM: Blueberry mugcake

Het werd weer eens tijd voor een nieuw mugcake recept. Mugcakes zijn namelijk de ideale makkelijk op maandag recepten.
blueberry-mugcake-lovetocookhealthy-2
Ik ging uit van het basisrecept van de vanille mugcake en heb hier ontdooide zwarte bessen aan toe gevoegd.

Ingrediënten:
– vier eetlepels havermout
– een banaan
– een ei
– twee eetlepels melk
– een halve theelepel ongezoete vanillepoeder
– twee handjes zwarte bessen
– olijfolie

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden en stel in op 30 minuten.
Pureer de banaan, ei, melk en het ongezoete vanillepoeder. Pureer vervolgens kort de havermout en zwarte bessen mee. Vet een mok in met olijfolie en giet het mengsel in de mok. Bak de mugcake in 30 minuten gaar. Eet smakelijk!
blueberry-mugcake-lovetocookhealthy
Bereidingstijd: 2 minuten + 30 minuten baktijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s