Een paar posts terug vertelde ik over een curry die ik gemaakt had met de vegetarische kipstukcjes van Vivera. Dit recept leende zich prima voor een makkelijk op maandag.
De kipstukcjes hoeven niet heel lang te bakken en dus kun je makkelijk en snel een lekkere curry op tafel zetten. Serveer het met rijst en kijk eens hoe snel je maaltijd op tafel staat!
Ingrediënten voor twee personen:
– een halve flespompoen
– twee wortels
– een rode ui
– een flesje kokosmelk
– vier eetlepels rode currypasta
– zilvervliesrijst (2 personen=
– olijfolie
Bereidingswijze:
Kook de reist volgens de instructies op het pak. Schil en snijd de wortels en pompoen in dunne plakjes/blokjes en kook in ongeveer 10-15 minuten gaar in water. Snipper de ui en fruit deze in wat olijfolie. Voeg de kipstukcjes toe en bak rondom bruin. Zodra de pompoen en wortel gaar zijn, giet je het water af en doe je de groente bij de kip. Voeg nu de currypasta en kokosmelk toe en roer tot een saus. Laat een paar minuten pruttelen en serveer met rijst.
Makkelijk nietwaar?
Eet smakelijk!