Review – Vivera pulled veggie

Vandaag alweer de derde review van het Viverapakket dat naar mij werd opgestuurd.

Toen ik het pakket kreeg, bedacht ik al gelijk dat ik een broodje pulled veggie zou maken met een frisse salade erbij. En zo gezegd, zo gedaan. Er zit al een barbecuesaus doorheen, dus het enige wat je dan hoeft te doen is het “vlees” maar heel kort te bakken.

Uiterlijk
Het ziet er erg smakelijk uit in de verpakking. Een mooie kleur, waaraan je ziet dat het “vlees” gekruid is. Daarnaast straalt de verpakking no-nonsense uit. Alle belangrijke informatie staat op de verpakking en is goed leesbaar.

Smaak en textuur
Doordat de pulled veggie al gekruid is, hoef je er verder niet veel aan te doen als je een broodje pulled veggie wilt maken. De textuur van het “vlees” is goed. Zoals pulled pork zou moeten zijn. Ik vond de pulled veggie heel erg lekker. Goed gekruid, niet te zout en niet die nare nasmaak van varkenvlees. Precies goed dus!

Eindoordeel
Nou, ik begin in herhaling te vallen, maar dit is opnieuw een product dat ik aanraad! Wat hebben wij lekker gegeten van ons broodje pulled veggie. Ik ga dit zeker kopen!

pulled-veggie-vivera-lovetocookhealthy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s