Vijf makkelijke gerechten op vakantie

In mijn vorige bericht over kookstress op vakantie vertelde ik al dat wij op vakantie de spirelli hadden meegenomen. Dat was echt ideaal, want we hadden geen zin om in de hitte uitgebreid te staan koken.

Vandaag laat ik je vijf makkelijke en gezonde gerechten zien, die je op vakantie binnen no time op tafel hebt. Zo sta je niet uren te zweten in een krappe, warme caravan of bungalow. Ik kan me voorstellen dat je daar geen zin hebt, vooral niet als je net meer dan 1000km hebt gereden met de auto. Dan wil je gewoon vakantie en dus ook ´vrij´van de keuken.

1)Courgetti met pesto
Een ideaal gerecht voor op vakantie. De courgetti valt licht op de maag en doordat je verder nog maar drie ingrediënten nodig hebt, staat het zo op tafel. Het recept vind je hier
Courgetti-lovetocookhealthy (3)
2) Bonte bonensalade
Bonen kun je overal kopen, dus waarom zou je op vakantie niet een lekkere bonensalade eten? Het scheelt jou in ieder geval een hele hoop werk in de keuken.
Het recept vind je hier.
Bonte bonensalade-lovetcookhealthy
3) Couscoussalade met abrikoos en feta
Je welt de couscous samen met de abrikoos en je hoeft de sugarsnaps maar twee minuten te koken. Lekker, makkelijk en snel klaar! Je vindt het recept hier.
Couscous-abrikoos-salade-sugarsnaps
4) Gnocchi met spinazie en ricotta
Dit is toch wel het makkelijkste gerecht dat er is. Je kookt de gnocchi, roerbakt de spinazie, hup de ricotta er door en je maaltijd is klaar! Het recept vind je hier.
Gnocchi met spinazie en ricotta-lovetocookhealthy (2)
5) Spaghetti met champignons (geen room)
Heb je zin in pasta? Probeer dan eens dit makkelijke gerecht! En doordat er geen room in zit, ligt het niet zwaar op de maag. Klik hier voor het recept.
Spaghetti met champignons-lovetocookhealthy (4)

2 gedachtes over “Vijf makkelijke gerechten op vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s