Dagboek februari 2016

Februari was snel voorbij, heel erg snel voorbij. Hieronder vind je mijn fotodagboek van februari 2016. Ik heb regelmatig buiten de deur gegeten, vooral tijdens de lunch.

Af en toe vind ik dat ik eens een broodje mag halen op het werk. Ik haal dan vaak een tosti bij Caffe Belmondo dat ook op de Zuidas zit. Deze keer koos ik voor een tosti met brie, walnoten en honing.
image

Het eerste weekend van februari gingen we naar de Ikea om spullen te kopen. We profiteerden dat er een lunchactie was en aten een salade en een broodje. Daarnaast hadden we een erg volle kar met spullen die we later thuis in elkaar zetten.

image
Lunch bij de Ikea.

We aten met ons werkteam bij Corso Como op de Zuidas. Ik ben er nu een paar keer geweest en vind het echt een aanwist voor de Zuidas. Ik heb onder andere deze heerlijke (dunne) carpacciopizza gegeten.

image
Deze pizza is zo lekker!

Mijn vriend en ik gingen ook een dagje naar Amsterdam. Daar dronken we bij Grand Café Ovidius deze twee smoothies.

image
Een heerlijke aardbeiensmoothie met yoghurt

Ik lunchte ook nog een keer bij Sla op de Zuidas. Ik at de falafelsalade. Hij was heerlijk en zat voor de rest van de dag vol.

image
Vol vitamines en erg vullend

Deze foto is van mijn lunch bij Baut Zuidas. Ik koost voor het broodje hete kip en dat vond ik echt een aanrader. Ik heb echt heerlijk gegeten.

image
Dit broodje was echt lekker!

Al met al heb ik voornamelijk op het werk uit eten geweest. Ik ga eens kijken of ik in maart wat meer sfeerfoto´s kan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s