Review: Chocaholic.nl

Via Instagram kwam ik op de site van Chocaholic.nl. Op deze site kun je pure en rauwe chocolade bestellen. Nadat ik de site een paar keer had bezocht, besloot ik eind januari een variatiepakket te bestellen. Dit pakket wordt door de eigenaressen van de site samengesteld en laat je kennis maken met de verschillende merken chocolade die zij verkopen.
Variatiepakket_chocaholic-lovetocookhealthy

Het medium pakket dat ik bestelde bevatte:
– een doosje Ridiculously good – rich peanut & date
– een Raw bite
– een Ombar – Goij Berry
– een Beond – organic açai berry bar
– een Lovechock – Pineapple inca
– een reep Ananda chocolate 80% puur
– een raw choc brownie van Pulsin

Variatiepakket_chocaholic-lovetocookhealthy (2)

Variatiepakket_chocaholic-lovetocookhealthy (7)
Ik bestelde de doos op donderdagavond en had hem op zaterdag al bij de post. Erg fijn, want na mijn 30 dagen geen chocolade challenge, had ik nu toch wel weer trek in chocolade.

De site adverteert met biologische chocolade en sommige repen zijn zelfs veganistisch. En bij een aantal zijn de verpakkingen ook biologisch afbreekbaar. Het leuke aan deze site vind ik dat je dus een chocoladeabbonement kunt nemen, zodat je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks een chocoladepakket op de mat krijgt. En als je een chocoladeverslaving begint te krijgen, kun je het abonnement altijd weer opzeggen.

De chocolade in het pakket vond ik erg lekker. Mijn echte favorieten waren de Ananda chocolate 80% puur en de Ridiculously good, maar ook de andere chocolade vind/vond ik erg lekker.

De Ridiculously good – rich peanut & date deden me een beetje denken aan een snicker. De Raw bite is een fruit en chocolade reep. De Ombar die ik had was een chocoladereep met wat extra bite door de Goij Berry. De Beond bar vond ik verrassend lekker, heel fruitig en smaakt ook erg gezond. De Lovechock vond ik iets minder lekker. De Ananda reep vond ik ondanks dat deze 80% puur was heel erg lekker. En de brownie smaakte iets anders dan een normale brownie, maar zeker aan te raden.

Variatiepakket_chocaholic-lovetocookhealthy (5)
Conclusie:
Ik zit nu alweer te twijfelen of ik een nieuwe doos zal bestellen en dan vooral, wat ik ga bestellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.

Disclaimer
Dit artikel is niet gesponsord. Ik heb zelf besloten om een pakket uit te proberen en hierover te schrijven, omdat ik het een erg leuk initiatief vind en als echte foodie dit gewoon moest proberen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s