Anijshavermoutpap

Gelukkig Nieuwjaar! Ja we gaan het jaar weer gezond beginnen en daarom begin ik het nieuwe jaar met een recept voor havermoutpap. Ik had laatst anijssuiker gekocht en bedacht dat het misschien ook wel lekker was in de havermout. Nou dat was het zeker!

Het was een verrassend lekker recept en ik hoefde er niet heel veel anijssuiker in te doen om het lekker te laten smaken. Het is even iets anders dan de standaard havermout met kaneel.

Ingrediënten:
– 200 ml melk
– vier eetlepels havermout
– 1/4 staafje anijssuiker

Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten in een steelpan en verwarm al roerend, totdat er een pap ontstaat. (Ik hou van een dikke havermoutpap dus laat ik de pap extra indikken.) Als het klaar is, doe je de pap in een kom et voilà. Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Anijs-havermoutpap-lovetocookhealthy

2 gedachtes over “Anijshavermoutpap

  1. Wat een origineel idee! Dit ga ik zeker proberen, inderdaad eens wat anders dan kaneel haha. Het lijkt me ook heel lekker met de koude dagen die er aan zitten te komen 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s