Ja het is weer tijd voor een gerecht met wraps. Voor dit gerecht gebruikte ik een kruidenmix van Jonnie Boer. Ik vond deze toevallig een stuk goedkoper bij de Xenos en sloeg gelijk in.
De wraps gaan lekker in de oven, dus kun je ondertussen iets anders doen. Ideaal als je nog van alles te doen hebt.
Ingrediënten voor twee personen:
– zes wraps
– 300 gram mager rundergehakt
– twee flinke handen sperziebonen, gewassen, gedopt en door de helft gesneden
– een halve gele paprika, in blokjes gesneden
– drie tomaten, in blokjes gesneden
– twee eetlepels baharat-kruiden
– zout
– feta
– olijfolie
– cocktailprikkers
Bereidingswijze:
Zet de oven aan, stel in op 175 graden, 20-25 minuten en verwarm voor. Rul het gehakt bruin en voeg nu de kruiden en het zout toe. Voeg dan de paprika, tomaat en sperziebonen toe en roerbak gedurende vijf minuten.
Pak een ovenschaal en vet deze in. Vul de wraps met het gehakt-groentemengsel. Kruimel wat feta erover en rol de wrap op. Zet vast met een cocktailprikker. Doe dit met alle wraps en leg ze in de ovenschaal. Kruimel er nog wat feta over en bak de wraps gaar. Eet smakelijk!
- Heb je geen feta? Geraspte 30+ kaas kan ook heel goed hierbij.