Pindakaasdip

Soms kunnen de meest onmogelijke combinaties een leuk recept opleveren. Nou gooi ik wel eens pindakaas door mijn overnight oats, maar ik had het nog nooit door yoghurt of kwark gedaan. Ik vond het wel een experiment waard en bedacht dat ik het dan de Pindakaasdip zou noemen en ging eten met fruit of met koekjes of crackers. Alles is eigenlijk mogelijk met deze dip.

Dus hierbij de Pindakaasdip met slechts vier ingrediënten.

Ingrediënten:
– een klein bakje Griekse yoghurt of vier eetlepels mager kwark
– 3 eetlepels pindakaas
– 1 eetlepel agavesiroop/honing
– een snuf kaneel

Bereidingswijze:
Meng de yoghurt, pindakaas, kaneel en agavesiroop door elkaar in een blender of met een mixer. Mocht het wat te waterig zijn, doe er dan nog wat pindakaas bij.
Lekker met appel, kiwi, aardbei en ander fruit.

Wat je over hebt kun je in de koelkast bewaren.
Dip-van-pindakaas

Pindakaas-dip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s