Ontbijtsmoothie met meloen, munt en havermout

Ik heb een muntplantje gekocht en daarmee is er een tijdelijk verslaving voor munt ontstaan. Ik gooi overal munt doorheen en zo maakte ik laatst al de smoothie met meloen en munt, vandaag wilde ik het zelfde doen maar vond dat wat matig voor het ontbijt. Daarom maakte ik de volgende variatie, welke wel genoeg was voor het ontbijt.

Ingrediënten:
– 1 kwart Galia meloen, in stukken
– drie eetlepels magere kwark
– een eetlepel lijnzaad
– twee eetlepels havermout
– een paar blaadjes munt

Bereidingswijze:
Doe alles in de smoothiemaker et voìla. Drink smakelijk!
image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s