Quaker Oats Express

Inmiddels heb ik de Quacker Oats Express twee weken getest en op verschillende manieren klaargemaakt.

Gezond of niet?
Ik vind de Oats naturel persoonlijker een gezondere keuze dan de Oats kaneel. Waarom? Omdat er in de Oats kaneel suiker is toegevoegd en daar ben ik niet zo’n fan van. Ik ben namelijk bewust bezig mijn suikerinname te minderen, dus als er dan suiker in mijn ontbijt zit, is dat geen goede start van de dag.

Smaak
De smaak van beide Oats is lekker. De naturelsmaak is zoals het als zegt naturel. Het smaakt als iedere andere havermout uit pak. De kaneel daarentegen smaakt zoeter en natuurlijk kaneel :). Ik vind het iets te zoet, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Textuur
Een aantal vrienden van mij vergeleken de textuur met behanglijm. Daar kan ik inkomen, maar heel eerlijk gezegd went het. Het is een kwestie van een knop omzetten. Net zoals met beginnen met sporten of een dieet volgen. Zodra die knop om is houdt niets je meer tegen. Ik ben de textuur gewend, maar moet eerlijk zeggen dat de textuur bij normale havermout iets minder taai is.

Eindoordeel
Dit is een prima ontbijt om je dag mee te beginnen. Voor grote eters kan de portie iets te klein zijn. Normaal eet je namelijk 40 gram havermout en er zit veel minder in het pakje. Als Quaker nu nog stevia gebruikt voor de kaneel Oats dan is ook die variant gezond en dan zal ik het ook vaker kopen. Ik geef de Oats een dikke acht.

Ik test Quacker Oats Express via The Insiders)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s