Quaker Oats Express

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik van eten hou. Ken je die reclame van die bekende chocoladereep waarin één van de acteurs in een Gremlin verandert? Nou… dat ben ik als ik honger heb. Maar goed, dat is een ander verhaal.

Nu doe ik regelmatig mee met testpanels en nu mag ik tot mijn grote vreugde Quaker Oats Express testen. Ik hou van havermout en van de verschillende gerechten die je ermee kunt maken. Met dit testpanel ga ik verder experimenteren en de foto´s hierover zullen volgen.

Wat zat er eigenlijk in de doos?

Voor mijzelf:
– Een campagnegids,
– Een doos Quaker Oats Express Naturel met 12 zakjes,
– Een doos Quaker Oats Express Kaneel met 10 zakjes,
– Een Quaker havermoutreep Golden Syrup,
– Een Quaker havermoutreep Framboos & Granaatappel

Voor mijn familie, vrienden en kennissen:
– Tien zakjes Quaker Oats Express Naturel,
– Tien zakjes Quaker Oats Express Kaneel,
– Drie kortingscoupons voor 25% korting op een verpakking Quaker Oats Express.

Ik ga morgenochtend meteen aan de slag, dus stay tuned!

image5

image6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s